Personenalarmering met professionele hulp

Professionele hulp in geval van nood

Het kan gebeuren: u valt in huis, krijgt het benauwd of wordt onwel. Met personenalarmering met professionele hulp van ActiVite krijgt u in zo'n noodsituatie snel hulp. Zo kunt u met een veilig gevoel thuis zijn.

Contact
We leggen u graag uit hoe personenalarmering werkt

Hoe het werkt

In geval van nood drukt u op de alarmknop van de halsketting of het polskoord. Onmiddellijk krijgt u contact met een meldkamer. Een van de medewerkers van de meldkamer vraagt wat er aan de hand is en zorgt ervoor dat u hulp thuis krijgt als dat nodig is. Als u niet in staat bent om te spreken, dan sturen we meteen hulp. Een geruststellend gevoel.

Professionele of sociale hulp

U kunt zelf kiezen door wie u na een alarmering geholpen wordt. Als u kiest voor personenalarmering met sociale opvolging bellen we iemand uit uw eigen kring, die u van tevoren als contactpersoon heeft doorgegeven. Als u kiest voor personenalarmering met professionele hulp, komt een medewerker van ActiVite naar u toe als u alarm slaat. Bij nood is het belangrijk dat hij of zij op een veilige manier in uw huis kan komen. Dit kan door een sleuteladres bij u in de buurt of door een sleutelkluisje te gebruiken. Uiteraard zijn de kosten bij de verschillende opties ook verschillend.

Kosten
Kosten
Wilt u weten wat personenalarmering kost en of u in aanmerking komt voor vergoeding? Of wilt u zich direct aanmelden?