Zorg thuis

Het breedste aanbod in de regio

Welke zorgvraag u ook heeft: ActiVite kan u ermee helpen. Wij bieden het meest brede zorgpakket in de regio: van Hulp bij het Huishouden tot nachtzorg en terminale zorg. Daarnaast kunt u ook voor de meest ingewikkelde zorg bij ons terecht. Onze wondspecialisten, casemanagers dementie en de professionals uit het specialistenteam zijn experts in hun vak en helpen u zo snel mogelijk verder.

Contact
Heeft u thuiszorg nodig? U kunt zelf rechtstreeks zorg bij ons aanvragen.
Bel (071) 516 14 15

Uit het ziekenhuis, en dan?
Uit het ziekenhuis, en dan?
U wordt ontslagen uit het ziekenhuis en weet dat u na thuiskomst nog professionele zorg nodig heeft. Hoe pakt u dat aan?

Kosten en vergoeding
Kosten en vergoeding
Wat kost zorg van ActiVite en welk deel moet ik daarvan zelf betalen?
Veelgestelde vragen
Hoe kan ik thuiszorg aanvragen?
U kunt zelf thuiszorg bij ons aanvragen. Bel daarvoor naar (071) 516 14 15.
Hoe vraag ik thuisbegeleiding aan?
Voor Thuisbegeleiding heeft u een Wlz-indicatie of een indicatie van de gemeente nodig. Bij uw gemeente kunt u Thuisbegeleiding aanvragen aan het Wmo-loket. Samen met het sociaal wijkteam (voor mensen boven de 18 jaar) of het Jeugd- en Gezinsteam (voor gezinnen met kinderen onder de 18 jaar) bepaalt u welke begeleiding u nodig heeft.
Hoe wijzig ik het tijdstip van de zorg?
U kunt het tijdstip van uw zorg veranderen door te bellen met de planning via (071) 516 14 15.
Wordt de thuiszorg vergoed?
Wanneer u kiest voor ActiVite vergoedt de verzekeraar of de gemeente de zorg in de meeste gevallen voor u. Lees hier verder.
Lid worden
ActiVite Ledenorganisatie helpt u langer zelfstandig thuis te wonen. Met (korting op) diensten aan huis, cursussen en producten van onze partners. Daarnaast ontvangt u ieder kwartaal het tijdschrift Thuis & Actief. Word nu ook lid en ontdek wat de Ledenorganisatie voor u kan betekenen!
(071) 516 14 15